Απολαυστικός για μια ακόμα φορά ο Παναγιώτης μίλησε έξω από τα δόντια για τα προβλήματα του Ολυμπιακού και του ελληνικού (αλλά και τους ευρωπαϊκού, γιατί όχι;) μπάσκετ. Αντιγράφουμε τις δηλώσεις του και σχολιάζουμε.

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Στο προηγούμενο ματς εδώ είχαμε πει ότι δεν παίξαμε. Αλλά πρέπει να πω κάτι. Όσες φορές έχουμε έρθει να αγωνιστούμε συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα, αλλά οι αθλητές μου δεν μπορούν να αντιληφθούν γιατί είναι όλα εις βάρος τους».
(σ.σ Ανεξήγητα πράγματα… Γέρνει το γήπεδο ε;)

«Πήρε ο Παναθηναϊκός το Πρωτάθλημα σήμερα αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.»
(σ.σ μην παίρνεις όρκο!)

«Όλο κάτι συμβαίνει και δεν αφήνεται να παιχτεί μπάσκετ, πάντα εις βάρος του Ολυμπιακού.»
(σ.σ αυτό που συμβαίνει και δε μπορεί να παίξει μπάσκετ ο Ολυμπιακός είναι ότι σε αφήνουν να δίνεις οδηγίες)

«»Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας γιατί οι πρόεδροί μας εκτός από μεγάλες νίκες, θέλουν να προσδώσουν άλλο ύφος στην ομάδα και να δημιουργήσουν στελέχη.»  (σ.σ στελέχη; Δηλαδή θα κάνουν τον Μανουσέλη Brand Manager και τον Τόμιτς Marketing Executive; Τί στελέχη ρε Γιαννάκη; Μου έγινες και στέλεχος τρομάρα σου!)

Τα Στελέχη!

Τα Στελέχη!

«Το μπάσκετ δεν σταματάει, συνεχίζεται. Εμείς θα συνεχίσουμε σκληρή δουλειά και ο κόσμος μας χρειάζεται περισσότερο σεβασμό.»
(σ.σ Όντως! Μπορεί ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι επιρεπής στα παραμύθια αλλά νομίζω ότι πλέον αυτά με τους Δράκους δεν τα τρώει)

«Σε όσα παιχνίδια παίζαμε μπάσκετ, κρίθηκαν με την μπάλα στα χέρια μας. Ο καθένας μπορεί να δει το ματς και να το διαβάσει».
(σ.σ Προφανώς εννοείς Παναγιώτη ότι χάσατε με τη μπάλα στα χέρια σας, ε;)

«Μέχρι σήμερα δεν είχα πει κάτι.»
(σ.σ ανέκδοτα λέμε τώρα…)

«Βγήκε μία ανακοίνωση πριν το προηγούμενο ματς στο ΣΕΦ και οι περισσότεροι επικεντρώθηκαν στο μέρος που έλεγε για τα επεισόδια. Υπήρξε και μία άλλη παράγραφος μέσα που μιλούσε για την αλλοίωση αποτελέσματος στο πρώτο ματς».
(σ.σ δεν ήταν παράγραφος. Απλή αναφορά ήταν δείγμα ότι ούτε οι πρόεδροί σου δεν το πιστεύουν. Μείνε με τις ψευδαισθήσεις σου ότι χάσατε άδικα το πρωτάθλημα. Όπως προφανώς άδικα χάσατε και το κύπελλο και τον ημιτελικό στο Βερολίνο. )

Μακάρι να μείνεις στον Ολυμπιακό Παναγιώτη… Και για να κάνουμε κι εμείς μια πρόβλεψη αν συνεχίσεις έτσι θα πάρεις δικαίως την θέση του Αλέφαντου στο μυαλό του κόσμου.

Advertisements