Κόουτς Μπι!

Κόουτς Μπι!

Επιτέλους ο κόουτς Μπαναότης τα κατάφερε! Χωρίς υπερβολές και με μικρές διορθωτικές κινήσεις (λεπτοχειρουργικές επεμβάσεις θα λέγαμε) έφτιαξε την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του Καβαλιεράτου στο superbasket.gr (http://www.superbasket.gr/?c=136&a=114806) ο Ολυμπιακός ολοκληρωσε το ρόστερ του για την νέα σαιζόν αφού αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Μακιντάιρ, τον τελευταίο παίχτη που είχε απομείνει στην μακριά λίστα του κοουτς Μπι.

Δεν ξέρω αν τελικά θα ισχύσει κάτι τέτοιο και ο ολυμπιακός θα μείνει με το υπάρχον ρόστερ (χλωμό πάντως γιατί όλο και κάποιον «DVD hero» θα φέρουν οι Αγγελόπουλοι από το ΝΒΑ) αλλά αν τελικά ισχύσει τότε θα μιλάμε για τον πλέον απερίγραπτο μεταγραφικό σχεδισμό. Ούτε λίγο ούτε πολύ στις θέσεις των Γκριρ και Πρίντεζη ο Ολυμπιακός θα έχει αποκτήσει τους Μαυροκεφαλίδη, Γλυνιαδάκη και Κελάτι. Δηλαδή θα έχουν φύγει ένα γκαρντ και ένα τεσσάρι και θα έχουν έρθει δύο σέντερ και ένα δυαροτριάρι! Και μάλιστα σε μια ομάδα που έχει ήδη 4 σέντερ (Βούισιτς, Σχορτσανίτη, Μπουρούση, Έρτσεγκ). Α, ξέχασα, τον Έρτσεγκ θα τον κάνουν 4άρι!