Ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς ανανέωσαν την συνεργασία τους με την WIND. Στην συνέντευξη τύπου λοιπόν είπαν διάφορα γλυκανάλατα (πόσο χαίρονται που ανανέωσαν, τι καλή που είναι η WIND και τα σχετικά), είπε και την κοτσάνα του ο Παπαλουκάς που υποσχέθηκε η ευστοχία του φέτος να είναι αυξημένη (*) είπαν και για την Εθνική. Και οι δύο λοιπόν δήλωσαν ότι θα είναι παρόντες στην Τουρκία στο παγκόσμιο. Ο Παπαλουκάς άφησε και ένα ενδεχόμενο για το αντίθετο (αν τον βαστάει το σώμα του κι αν είναι μέσα στα πλάνα του προπονητή όπως είπε χαρακτηριστικά). Ο Δημητράκης ήταν πιο βέβαιος. Φαίνεται λοιπόν ότι η εκτίμηση που είχα ότι ίσως να έχει τελειώσει η Εθνική για τον Διαμαντίδη ήταν λάθος, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να πω «ευτυχώς» ή «γαμώτο».

(*) θυμίζω ότι για κάθε καλάθι τους η WIND δίνει 100€ για την ανέγερση γηπέδου στο Μενίδι. Και εντάξει, ο Διαμαντίδης κάτι μπορεί να βγάλει, ο Παπαλουκάς όμως ούτε τις μπασκέτες δεν βγάζει φέτος

ΥΓ. Είχα πάει για μια δουλειά στο ΠΛΑΙΣΙΟ στο mall σήμερα και έπεσα επάνω σε ένα μικρό πανηγύρι που έστησε η nike στο κατάστημά της με παίχτς του Ολυμπιακού. Τι κρίμα να μην έχω μαζί μια φωτογραφία «10 μέρες» του Μπουρούση να μου την υπογράψει. Είχανε στήσει και ένα εντελώς pathetic σκηνικό όπου πήγαινε ο κόσμος και σούταρε σε μια μικρή μπασκέτα έχοντας από την μια τις τσιρλίντερς να χαζοκουνιούνται από την άλλη τον Κλέιζα να χαζοχειροκροτάει αμήχανα και παραδίπλα τον εκφωνητή (αυτόν που παλιά ήταν στο Μαρούσι και φώναζε «καρφώνει ο Λούυυυυυης») να περιμένει υπομονετικά να πέσει κανένα από τα αναρίθμητα τούβλα των οπαδών του θρύλου στο καλάθι για να αποθεώσει. Κάποια στιγμή συνέβει το θαύμα και ξέδωσε: «Γιάαααααααανης».

ΥΓ2. Χωρίς Δράκο, Μανουσέλη, Τόμιτς τέτοια happenings δεν έχουν αξία…