..έδειξε απόψε ο Παναθηναϊκός και μετά από την απώλεια του Κυπέλλου και τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα κατάφερε να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των play-off.. Κοινώς, χωρίς Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχουμε στη διάθεσή μας περίπου τρεις μήνες για να προετοιμαστούμε αγωνιστικά και ψυχολογικά για τους τελικούς.. Το ερώτημα που «πονάει» τους περισσότερους είναι αν έπρεπε η ομάδα να φτάσει στο χείλος της καταστροφής (διότι μια ενδεχόμενη ήττα και απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας θα ισοδυναμούσε σχεδόν με καταστροφή) για να δείξει το πάθος που έδειξε σήμερα και το οποίο υπερκάλυψε τις αδυναμίες μας, οι οποίες μας οδήγησαν ήδη στο 0/2..

Εν’όψει των τελικών θα χρειαστούμε σίγουρα περισσότερη βοήθεια μέσα στο ζωγραφιστό (καθώς ας μην ξεχνάμε ότι σημερα απουσίαζαν οι Μπουρούσης, Κλέιζα) και περισσότερες λύσεις από τον πάγκο.. Βέβαια, τέτοια ώρα τέτοια λόγια..

P.S.  Έχω βαρεθει να βλέπω κόσμο να φεύγει από το γήπεδο δυο-τρία λεπτά πριν το τέλος και ενώ το παιχνίδι ακόμα δεν έχει κριθεί (όχι ότι αν αυτό είχε κριθεί θ’αποτελούσε δικαιολογία). Πρέπει να βάλουν ..αρχιφύλακες στις εξόδους για να μείνουν όλοι αυτοί ως το τέλος; Μάλλον πρέπει να επανέλθουν οι δίδυμοι securitάδες..