Και όμως.. Είναι αλήθεια.. Ο Γιασικεβίτσιους επέστρεψε στον Παναθηναϊκό.. Ειλικρινά όταν πέρισυ τέλη Αυγούστου ο Θανάσης δήλωνε: «Ο Γιασικεβίτσιους δεν θα μείνει. Δεν είναι ότι δεν τον θέλουμε εμείς, αλλά δεν τον θέλει ο ίδιος ο προπονητής», δεν νομίζω ότι υπήρχε έστω και ένας που θα υποστήριζε ότι ο Λιθουανός κάποτε θα επέστρεφε.. Είναι γεγονός ότι η όλη υπόθεση είναι περίεργη.. Δεν μας κάνει ο Σάρας του 2010 και μας κάνει ο Σάρας του 2011; Ναι, ΟΚ, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και οι οικονομικές του απολαβές θα είναι χαμηλές, αλλά επί Ομπράντοβιτς παίκτης που φεύγει από την ομάδα δεν επιστρέφει εύκολα πίσω.. Και δεν μιλάμε για επιστροφές τύπου Φώτση, Σπανούλη ή Μπατίστ, καθώς στην περίπτωση του Σάρας δεν τον ήθελε ο Ομπράντοβιτς (εκτός και αν ο Θανάσης λέει ότι θέλει και μας δουλεύουν ομαδικώς).. και επειδή δεν είμαστε μέσα στο μυαλό του Ζοτς για να ξέρουμε γιατί άλλαξε γνώμη (και μάλιστα ύστερα από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά), συνεπώς το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι εικασίες..

Επί της ουσίας.. Ο Σάρας θα συμπληρώνει με την εμπειρία του και την κλάση του την περιφέρειά μας. Όποιος περιμένει από αυτόν να παίζει 25+ λεπτά είναι μάλλον αφελής.. Το απρόβλεπτο στοιχείο προστίθεται και πάλι στο παιχνίδι μας. Υπάρχει ένας ακόμα παίκτης στο ρόστερ ο οποίος έχει άγνοια κινδύνου και μπορεί ν’αλλάξει τη ροή ενός αγώνα.. Ας μην ξεχνάμε και ότι αντικαθιστά έναν τύπο ο οποίος πρακτικά ποτέ δεν κατάφερε να γίνει ενεργό μέλος αυτής της ομάδας..

Tα υπόλοιπα είναι γνωστά.. Κάποιοι θα πανηγυρίζουν που πήραμε έναν τελειωμένο, ξοφλημένο, πρώην αθλητή, τον οποίο θα στοχοποιούν αγωνιστικά επειδή δεν είναι καλός αμυντικός έχει αργά πόδια κλπ κλπ.. Όπως πανηγύριζαν άλλωστε και στο πρόσφατο παρελθόν..

Μην τους παρεξηγείτε, είναι αυτό που λέμε απωθημένο..

P.S. Η αρχή έγινε.. Τώρα απομένει να αποχωρήσει και ο Σερμαντίνι..